Online Werkgeluk Booster Programma

Dit is een on-line programma van 6 maanden bestaande uit 13 Werkgeluk boosters met filmpjes, tips en oefeningen voor meer werkgeluk.

We brengen veel tijd van ons leven door op het werk, wel zo’n 70.000 uur en dat is meer dan met onze vrienden en familie samen! Een goede reden om te zorgen dat je in deze tijd iets nuttigs doet, iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent, werk waar je plezier kunt hebben en samenwerkt met leuke collega’s. Kortom: werk doen dat bijdraagt aan je (levens)geluk!

De omstandigheden in de organisatie waar je werkt hebben natuurlijk invloed op je werkgeluk, maar tegelijkertijd kun je er zelf veel aan doen door actief bezig te zijn met het vergroten van je werkgeluk. Dit begint bijvoorbeeld door de vraag te stellen hoe gelukkig je nu bent op je werk en of je dit nog (verder) kunt vergroten.

Voorbeeld booster

Om werkgeluk te ervaren weten we dat het helpt door hier regelmatig aandacht aan te besteden. Een goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van onze ‘Werkgeluk boosters’. Met behulp van deze Werkgeluk boosters kun je zelf (of met je team of afdeling) aan de slag met het vergroten van je werkgeluk. Je ontvangt 6 maanden lang om de week een Werkgeluk booster die je motiveert en inspireert om (alleen of samen) acties uit te voeren die je werkgeluk vergroten. Hiernaast zie je een deel van een voorbeeld van een Werkgeluk booster.

De eerste Werkgeluk booster bevat een test waarmee je kunt vaststellen hoe gelukkig je op dit moment bent in je werk en op welke onderdelen misschien nog wel winst is te behalen.

De boosters hebben de volgende onderwerpen:

 1. Hoe gelukkig ben jij op je werk? (inclusief test)
 2. Geef vaker een compliment
 3. Van werkdruk naar werkgeluk
 4. Hoe positief ben jij?
 5. Vriendschap op het werk
 6. Waar ben jij dankbaar voor?
 7. Hoe voorkom je burn-out en stress
 8. Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit?
 9. Geluk op het werk leidt tot succes (en niet andersom)
 10. Sterk in je werk (over talenten en sterke punten)
 11. Hoe kom jij in flow?
 12. Beter presteren met pauze(s)
 13. Op naar nog meer werkgeluk

Wil je met de boosters aan de slag, stuur dan een mail aan info@happinessbureau.nl op met het HappinessBureau.

Probeer gratis 3 boosters uit

Je kunt ook eerst 3 voorbeeld boosters (gratis) ontvangen om te kijken of het Werkgeluk booster programma iets voor je is. Stuur dan een mail aan info@happinessbureau.nl