Aan de slag

Alle materialen, informatie en voorbeelden die je op de Happy100AtWork site vindt, hebben we vanuit het HappinessBureau verzameld en gebruiken we zelf regelmatig bij werkgeluk trajecten, workshops en trainingen.

Er is een aantal manieren om je weg in deze site te vinden:

  • In de menubalk onder het ‘Happy100atWork’ logo staat een aantal dropdown menu’s (Doen, Weten enz.) met daarin alle categorieën als oefeningen, spellen, ebooks, artikelen enz. In deze menubalk staat ook de optie ‘Thema’s’ met alle inhoudelijke onderwerpen die je op deze site terugvindt.
  • Rechts staat onder ‘Thema’s’ een tagwolk met alle tags die op deze demosite zijn gebruikt. Dit zijn, net als onder de menuoptie ‘Thema’s’, de onderwerpen waarover je op deze site iets kunt vinden (b.v. Verbinding, Plezier, enz). Als je op één van de tags klikt zie je alle items met dit tag weergegeven (en kun je doorheen scrollen). Op de originele Happy100AtWork site vind je de volgende thema’s (kun je hier niet op klikken):
  • Je kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie die je rechtsbovenaan vindt (boven het ‘Happy100atWork logo) en hier één of meerdere trefwoorden invullen (door een komma gescheiden).

Mocht je iets tegenkomen dat niet (meer) klopt op deze site, geef dit dan s.v.p. aan ons door via de contactpagina, zodat we dit kunnen aanpassen. Heb je een tip of een idee voor de Happy100AtWork site, geef deze dan s.v.p. ook aan ons door via de contactpagina.

We wensen je heel veel plezier en succes met alle materialen en informatie op deze site!

Het HappinessBureau team