Ynzo van Zanten over “Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade”

Dit is een presentatie van Ynzo van Zanten over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade.

Ynzo is Head of People & Culture bij Tony’s Chocolonely. Chocolonely is geen doorsnee chocoladebedrijf, maar een chocoladebedrijf met een grootse missie: een einde maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan: door langetermijnrelaties en een eerlijke, transparante keten.Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist” en Head of People & Culture, gaf tijdens het derde Happy People Better Business event op 20 maart 2018 een presentatie over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen.