GO GROW spel

Het Go Grow spel verbetert de dialoog tussen medewerker en leidinggevende (of tussen medewerkers onderling) en kan gebruikt worden ter vervanging (of aanvulling op) het functioneringsgesprek.

Informatie over het spel:

 • Wat is het?
  • Het Go Grow spel is een spel dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende wil verbeteren. Voor wie nog niet zo goed met de ander praat, dé kans om in gesprek te raken. Voor wie al wel goed met de ander praat, een kans om echte persoonlijke verbeterslagen te maken.
 • Voor wie is het?
  • Voor medewerkers en leidinggevenden
 • Wat is het doel?
  • De bedoeling is om door middel van gesprekken, argumenten, visies, ontboezemingen, grappen, lachsalvo’s en misschien een traan samen een weg naar het midden van het spelbord te vinden en zo ‘het beste uit jezelf en de ander’ te halen.
 • Hoe werkt het? Meer informatie over hoe je het spel speelt (inclusief filmpjes) vind je hier
 • Waar te verkrijgen? Het spel is hier te verkrijgen
 • Prijs? Euro 149,95 (ex btw)